TEDxUniversityofMacedonia 2017: Consciousnet Live Αναμετάδοση

TEDxUniversityofMacedonia 2017: Consciousnet Live Αναμετάδοση

 

Εναλλακτικές και καινοτόμες ομιλίες, συγκλονιστικά performances, δημιουργικά workshops και ένας χώρος γεμάτος από άτομα παθιασμένα να διαδώσουν τις ιδέες τους, συνθέτουν στο Συνεδριακό χώρο της Τράπεζας Πειραιώς στις 11 Νοεμβρίου ένα μοναδικό δίκτυο συνειδήσεωνConsciousnet – A world as one”.
Εάν όμως δεν πρόλαβες να προμηθευτείς το εισιτήριο σου, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Εμείς προνοήσαμε γι’αυτό και μπορείς να παρακολουθήσεις τη μετάδοση στο Youtube, διαβάζοντας το σχολιασμό της όλης δράσης λεπτό προς λεπτό ζωντανά, μέσω του TEDxUniversityofMacedonia Blog σε αυτό το άρθρο!

 

Παρακολούθησε ζωντανά βίντεο του χρήστη TEDxUniversityOfMacedonia στο www.twitch.tv

20:45: Σας ευχαριστούμε όλους για το τεράστιο ενδιαφέρον σας! Ανανεώνουμε τη συνάντηση μας τον επόμενο Νοέμβριο! Μείνετε συντονισμένοι στα social media του TEDxUniversityofMacedonia για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις δράσεις μας! Καλό βράδυ!

20:20: Ο υπέροχος Γιώργος Μαντζουρανίδης κλείνει το φετινό TEDxUniversityofMacedonia, η curator Βασιλική Σουλτάνη καλεί στη σκηνή την οργανωτική και τους φετινούς φανταστικούς εθελοντές μας!

20:15:Το βίωμα είναι ατομικό, είναι κοινωνικό, είναι εθνικό, είναι παγκόσμιο.” – Παναγιώτης Βασιλείου

20:10: Το 3ο Session κλείνει με τον Xplicit και τον Παναγιώτη Βασιλείου να ανεβαίνουν στη σκηνή με θέμα την “Θεατρικότητα του στίχου”.

20:05: “Ναι μεν η φιλοζωία είναι κουλτούρα και τρόπος ζωής αλλά δεν πρέπει να εφαρμόζεται με το πως προσδιορίζει ο καθένας την φιλοζωία.”

19:55: Διευθυντής του Εργαστηρίου Παθολογικής Ανατομικής της Κτηνιατρικής Α.Π.Θ , Νίκος Παπαιωάννου ανεβαίνει στη σκηνή για να μας μιλήσει για τη φιλοζωΐα!

19:45: “Θα ήθελα να σας ζητήσω να κλείσετε τα μάτια σας για 10 δευτερόλεπτα και να φέρετε στο μυαλό σας μια ερωτική στιγμή που για εσάς είναι κορυφαία.” Η σεξολόγος Εύη Κυράνα ανεβαίνει στη σκηνή!

“Σας προσκαλέσω να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις εικόνες που σχηματίζει το μυαλό μας όταν ακούμε τη λέξη εξάρτηση και που συνήθως τονίζουν τις διαφορές και όχι τις ομοιότητες.” – Εύη Μαυροπούλου

19:25: Η Εύη Μαυροπούλου παίρνει τη σκυτάλη για να μας μιλήσει για μια διαφορετική οπτική γύρω από το θέμα της εξάρτησης, από οτιδήποτε-οποιονδήποτε.

19:12: Επιστρέψαμε στις αίθουσες των live και livestreaming στο 3ο και τελευταίο session και είμαστε έτοιμοι για μία μοναδική παράσταση από την ομάδα κρουστών Batala Salonica !

17:55: Το 2ο Session μόλις ολοκληρώθηκε! Τα workshops συνεχίζουν και σε αυτό το διάλειμμα!

17:50: ”Έχετε μια τόσο γοητευτική δύναμη”. Ο Nathan Hunter μας μιλάει για την αναβλητικότητα.

17:33: O Nathan Hunter είναι ο επόμενος ομιλητής μας! Αν σου φαίνεται γνώριμο το να τελειώνεις τον επόμενο κύκλο της αγαπημένης σου σειράς εν μέσω εξεταστικής, τότε αυτή η ομιλία είναι για σένα!

Ο Κωνσταντίνος Πίττας μας παρουσιάζει το “Χρονοδιάγραμμα της Ευρώπης”.

17:15: Ο Κωνσταντίνος Πίττας ανεβαίνει στη σκηνή και το “Α world as One” παίρνει σάρκα και οστά! Ο ομιλητής μας παρουσιάζει τις συγκλονιστικές στιγμές αλλά και το “χρονοδιάγραμμα της Ευρώπης” που η κάμερα του κατέγραψε!

16:55: “Η αποτυχία είναι μέρος της φύσης μας, κάθε μεγάλος επιχειρηματίας έχει αποτύχει πριν επιτύχει”, σημειώνει η Μαρία Καλαφάτη που συνεχίζει να κεντρίζει τα βλέμματα.

16:50: H Μαρία Καλαφάτη ανεβαίνει δυναμικά στη σκηνή! Ας ακούσουμε τι έχει να μας πει για την επιχειρηματικότητα και αν τελικά γεννιέσαι ή αν γίνεσαι επιχειρηματίας!

16:46: “Και με αυτές τις μηχανές, οι οποίες θα είναι πιο ικανές από μας, θα κληθούμε να συμβιώσουμε….”, ο Ιωάννης Πάτρας μας μιλάει για μηχανές που έχουν την ιδιότητα να αντιλαμβάνονται τα ανθρώπινα συναισθήματα,

16:31: Ο Γιώργος Μαντζουρανίδης μας συστήνει τον Ιωάννη Πάτρα, τον επόμενο ομιλητή του φετινού δικτύου συνειδήσεων!

16:18: Επτά σώματα και μία φωνή ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην τρομοκρατία αυτή τη στιγμή στη σκηνή του TEDxUniversityofMacedonia 2017. Εσύ ποια συναισθήματα νιώθεις να ξυπνούν μέσα σου;

16:08: To 2o session μόλις ξεκίνησε! Ακολουθεί το εντυπωσιακό και ταυτόχρονα συγκινητικό perfomance με τίτλο Dance the fear out.

15:30: Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στο Q&A powered by Vodafone, όπως και στο workshop πρώτων βοηθειών της ΕΕΦΙΕ.

 

15:00: Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο χώρο με τα workshops! Ο Βασίλης Βαλανδρέας με τo workshop του κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού που μαζεύτηκε να τον παρακολουθήσει!

13:50: H Justine LeConte κλείνει το πρώτο session και το κοινό είναι έτοιμο να ξεχυθεί στο χώρο του #TEDxUoM2017, αξιοποιώντας το χρόνο του στα διαθέσιμα workshops!

13:36: “Όταν εμείς αποφασίζουμε να αγοράσουμε φθηνά ρούχα, και όταν αγοράζουμε ποσότητα αντί για ποιότητα… οι εργάτες εκεί δεν λαμβάνουν ούτε ποιότητα, ούτε ποσότητα”. – Justine LeConte

13:30: Τι είναι η “γρήγορη μόδα και πως επηρεάζει το κόσμο γύρω μας; H Justine LeConte θα αλλάξει το τρόπο που σκεφτόμαστε!

13:18: Ο Δημήτριος Λίνος ανεβαίνει στη σκηνή και θα επαναπροσδιορίσει την έννοια της επιτυχίας και της αποτυχίας μέσα από τη δική εμπειρία που τον οδήγησε στα μεγάλα πανεπιστήμια της Αμερικής.

13:12: “214 εκατομμύρια γυναίκες ζητούν πρόσβαση στην αντισύλληψη και τελικά δεν την έχουν” – Claire Reading

13:02: H Claire Reading ανεβαίνει στη σκηνή για να μας μιλήσει για την αντισύλληψη και πως οι γυναίκες σε περιοχές με εντελώς διαφορετική κουλτούρα, βιώνουν αυτό το ζήτημα.

12:53: “Αν πορεύεσαι με παρωπίδες, θα χτυπήσεις σε τοίχο!” – Βασίλης Βαλανδρέας.

12:48: O Βασίλης Βαλανδρέας ανεβαίνει στη σκηνή!

13:45: To #TEDxUoM2017 ξεκινάει με τις υπέροχες μελωδίες της χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης!

13:40: Η curator Βασιλική Σουλτάνη υποδέχεται το κόσμο και μας συστήνει τον urban walker παρουσιαστή Γιώργο Μαντζουρανίδη!

12:35: Το 1ο Session μόλις ξεκίνησε!

12:30: Το κοινό εισέρχεται στους χώρους του live και του live streaming και σε περίπου πέντε λεπτά ξεκινάει το 1o Session!

12:10: Το πρωινό ήταν ευγενική χορηγία των: taf, Φάρμα Κουκάκη, Βίκος, Αλλατίνη και Biscotti Tsoungari.

12:00: Ο κόσμος έχει κατακλύσει τις αίθουσες, απολαμβάνοντας πρωινό και γνωρίζοντας τους εθελοντές και τους υπόλοιπους θεατές!

11:30: Μείνετε ενημερωμένοι, ακολουθώντας μας στο facebooktwitter και instragram!

11:00: Καλημέρα σε όλους! Σας καλώς ορίζουμε στο φετινό TEDxUniversityofMacedonia “Consciousnet” – A world as One!  Οι εγγραφές του κοινού στο χώρο ξεκίνησαν! Μην ξεχνάτε όμως οτι και εσείς θα μπορέσετε να συμμετέχετε στο δίκτυο των συνειδήσεων μέσω αυτού του συνδέσμου!

 

TEDxUniversityofMacedonia

Το TEDxUniversityofMacedonia είναι ένας θεσμός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έχει ως σκοπό να προσφέρει βήμα σε ιδέες που αξίζει να ακουστούν και να αποτελέσει έναυσμα για αλλαγή και δράση σε όλη τη φοιτητική κοινότητα και ευρύτερα στο νεανικό κοινό της Θεσσαλονίκης.
Close Menu