/TANGRAM// 2ο pre-event !

/TANGRAM// 2ο pre-event !

Tangram (n.) : η προέλευση της λέξης ” τανγκραμ” δεν είναι σαφής. Το -γκραμ πιθανότατα να προέρχεται από τη λέξη “γράμμα” της Ελληνικής γλώσσας και το ταν- είκαζεται ότι είναι από τη λέξη ” t’an” που σημαίνει στα κινεζικά ” εκτείνω “.

Tangram για το #TEDxUoM2018 είναι το 2ο pre-event της 6ης συνεχόμενης χρονιάς του που δε πρέπει να χάσεις!

Στις 31 Αυγούστου το TEDx UniversityofMacedonia σε περιμένει στο Rover Bar στα Λαδάδικα που ανοίγει τις πόρτες του στις 6.00 μ.μ. και ετοιμάζεται μαζί με εσένα να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία. Σε αυτό το pre-event θα πραγματοποιηθούν δυο workshops, το Body language και Public speaking, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις κάποιες από τις πτυχές του εαυτού σου και να συναρμολογήσες το δικό σου παζλ.

Τα workshops :

Present Being Performer – αποκαλύπτοντας την ψυχοσωματική μας ευφυία.
Facilitator: Αλίκη Δουρμάζερ

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο, με τον συνδυασμό θεωρίας και πράξης, θα ερευνήσουμε την έννοια του Present Being της άρρηκτης σύνδεσης σώματος. Μέσα από απλές κινησιολογικές ασκήσεις θα έρθεις σε επαφή με τις αυθεντικές σου ενορμήσεις και θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις τη σωματική σου έκφραση.

Σημείωση: Οι συμμετέχοντες καλούνται να έρθουν με άνετα ρούχα και με διάθεση για κίνηση. Ανοιχτό για άτομα με εμπειρία ή μη.

Public speaking- Keynote Speaking-Training
Facilitator: Σαμπροβαλάκης Γιώργος

Θέλεις η ομιλία σου να έχει κύρος; Θα ήθελες η ομιλία σου να χαρακτηριστεί πετυχημένη; Μπορείς να το καταφέρεις! Σε αυτό το workshop θα κατανοήσεις πως δε χρειάζεται κάποιο ταλέντο για να δημιουργήσεις μια καλή ομιλία. Μέσα από τις συμβουλές του κ.Σαμπροβαλάκη Γιώργο θα νιώσεις έτοιμος να μιλήσεις με σαφήνεια, κύρος και σιγουριά!

Σε αυτό το pre-event θα σε βοηθήσουμε να συμπληρώσεις το παζλ του εαυτού σου και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια TEDx-ική ατμόσφαιρα! Δύο μήνες πριν από το main event το TEDxUoM σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις κι εσύ κομμάτι του δικού του παζλ!

Φυσικά μετά τα workshops, ΜΗ φύγεις, θα ακολουθήσει after party!

Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας, τις ιδέες μας και να σου λύσουμε κάθε απορία. Να μας πεις τι περιμένεις από το φετινό TEDxUoM και τι θα ήθελες να ακούσεις ή να δείς! Όλη η φετινή ομάδα του #TEDxUoM2018 θα είναι εκεί, καθώς και παλιοί TEDx’sters, για να σου λύσουν απορίες και να σου μεταδώσουν τα δικά τους συναισθήματα μέσω αυτής της εμπειρίας.

Θα απολαύσεις τον χώρο, τη μουσική και τα ποτά σου -λίγο πριν μπούμε στη καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης- σε έναν αγαπημένο χώρο στη καρδιά της πόλης, όπου αλλάζει για λίγο την ταυτότητά του μόνο για χάρη του #TEDxUoM2018! Το 6ο συνέδριο είναι πιο κοντά από ποτέ, μείνε συντονισμένος!

Και αν αυτή τη στιγμή αναρωτιέσαι τι είναι το TEDx και δε γνωρίζεις πολλά για έμας, δε νομίζεις πως ήρθε η ώρα;

Εδώ σου δίνουμε κάποια hints πληροφοριών από το ανανεωμένο μας site:

http://info.tedxuniversityofmacedonia.com/el/

Ραντεβού στο Rover Bar 31/8 6-9μ.μ. για να πάρουμε μια μικρή μόνο γεύση του TEDxUoM2018! Το pre-event θα είναι και αυτό #biggerthanever και θα είναι όλοι εκεί!

*Συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος – H συμμετοχή στα workshops είναι δωρεάν:

https://goo.gl/forms/UklfZRHvfr014QXE3

 

Γωγώ Πελέκα

Δηλώνω εκκολαπτόμενη οικονομολόγος. Κατά καιρούς εθελόντρια σε διάφορα δρώμενα της Θεσσαλονίκης. Μου αρέσει να εξερευνώ και να ενθουσιάζομαι! Μεγάλη μου αγάπη ο χορός,οι σειρές/ταινίες και η φωτογραφία. Αν θες να με καλοπιάσεις πάρε μου λουλούδια, γιατί όχι και σοκολάτες!
Close Menu