Οι Bloggers του TEDxUniversityofMacedonia!

Έχετε αναρωτηθεί ποιοι βρίσκονται πίσω από το TEDxUniversityofMacedonia blog; Σε κάθε κείμενό τους μπορείτε να δείτε τα προφίλ τους, όμως τους ξέρετε όλους; Όλοι οι TEDx bloggers σε μια σελίδα!

 

 • Αγγελική Τσολακίδου

  Ανήσυχη Θεσσαλονικιά με τάσεις φυγής και ανάγκη να δημιουργεί. Πίνει τον καφέ της σκέτο και η φιλία είναι αξία της. Πιστεύει σε ό,τι δει και ας είναι αυτό βραδινό όνειρο. Θα την βρείτε κάπου που ο ήλιος δύει όμορφα και παίζουν ωραίες μουσικές .

 • Αθηνά Κυριακού

  Μυαλό πρακτικό και φαντασία μπόλικη. Αν τη χάσεις θα τη βρεις είτε στην πτέρυγα των ΗΜΜΥ στην Πολυτεχνική, είτε με μία φωτογραφική και καλή παρέα στις θεσσαλονικιώτικες συνοικίες και στα αθηναϊκά σοκάκια ή συχνότερα με ένα κομμάτι χαρτί, ένα μολύβι και τη μουσική δυνατά να γράφει για θέματα πολλά και διάφορα!

 • Αντώνης ΜαυρομανώληςΑντώνης Μαυρομανώλης

  Τρελός Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Αν σε ενδιαφέρει η τεχνολογία ή καινοτομία, τα startups, το διάστημα ή θαυμάζεις τον Elon Musk μπορείς να του μιλήσεις. Αν απ΄την άλλη δεν έχεις ιδέα για κάτι από τα παραπάνω άφησέ τον στον κόσμο του. Θα κάνεις καλό και σε εσένα και σ’αυτόν. Αν πάλι τον ψάχνεις και δεν τον βρίσκεις, θα ναι κλεισμένος στο σπίτι του, μπροστά από τον υπολογιστή του να ενημερώνεται για τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα ή να οραματίζεται πως θα εφαρμόσει την νέα του επιχειρηματική ιδέα.

 • Μάγια Χουλέβα

  Φοιτήτρια Ψυχολογίας. Οι σπουδές της αποτελούν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αθεράπευτα ονειροπόλα και συχνά “χαμένη”στον κόσμο της, για αυτό και πάντα βρίσκεται αργοπορημένη στα ραντεβού. Αγαπημένη φράση: “The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do”

 •  IMG_20160426_171426Μαρία Ψαροδήμου

  Έχει μια μικρή δυσκολία στο να λέει αυτό που σκέφτεται ενώ αν την γνωρίσεις για πρώτη φορά μπορεί να μην αρχίσει εύκολα τη κουβέντα αλλά σίγουρα θα τη συνεχίσει. Συνήθως υπεραναλύει κάποιες καταστάσεις αλλά οι συμβουλές της είναι καλές ακόμα και αν η ίδια συχνά δεν τις ακούει. Ενθουσιάζεται με ένα καλό βιβλίο και λατρεύει τις φιλοσοφικές συζητήσεις, το διάστημα, την επιστημονική φαντασία, τους υπερήρωες, τον ήλιο μετά από πολλές μέρες βροχής και τις ξαφνικές καταιγίδες του καλοκαιριού.

 • Στέλλα Καραγιάννη

  Ένα άτομο με πολύ πάθος για την αρχιτεκτονική (άλλωστε αυτό σπουδάζει!! ), τα ταξίδια, τον κινηματογράφο, τη μαγειρική, τον εθελοντισμό και τη Θεσσαλονίκη. Έχει μνήμη ελέφαντα και ενίοτε μια πολύ black αίσθηση του humor. Ρωτήστε την ό,τι θέλετε εξάλλου οι φίλοι της πιστεύουν ότι “Ξέρει (σχεδόν) τα πάντα!!”. Προσοχή όμως: Μιλάει ακατάπαυστα!!!

 • Stefanos BacharakisΣτέφανος Μπαχαράκης

  Το παιδί που δεν έβλεπε παιδικά! Οι φίλοι του πιστεύουν ότι γεννήθηκε διαβάζοντας εφημερίδα. Απολαμβάνει να μιλάει για θέματα που του αρέσουν και τον αφορούν, δεν κάνει τίποτα χωρίς να έχει κάποιο κίνητρο. Ξεκινήστε την κουβέντα με black humor ή μιλώντας για ταξίδια και σχεδόν τον έχετε κερδίσει.

 • Φανή Κραγιοπούλου

  Θα την πετύχεις παντού και πουθενά. Μην προσπαθήσεις να την εντυπωσιάσεις, δεν θα πετύχει. Κυνήγα το μυστήριο παρέα με ένα ποδήλατο. Όσο πιο νωρίς καταλάβεις ότι είσαι γεννημένος για να τρέχεις, τόσο πιο ευτυχισμένος είσαι, το moto της.

 •  Γιώργος-Μιχάλης ΠαπαδόπουλοςΓιώργος-Μιχάλης Παπαδόπουλος

  Πνεύμα ανήσυχο, δημιουργικό και με πολύ κακό χιούμορ. Εάν θέλετε να είσαστε σίγουροι πως δεν θα πει κανένα παγωμένο αστείο που έβγαλε on the spot, μιλήστε του για κάποιο σοβαρό θέμα. Υπάρχουν πιθανότητες να την γλυτώσετε έτσι. Οτιδήποτε και εάν κάνετε, μην τον ενθαρρύνετε!