Έχετε αναρωτηθεί ποιοι βρίσκονται πίσω από το TEDxUniversityofMacedonia blog;

Σε κάθε κείμενό τους μπορείτε να δείτε τα προφίλ τους, όμως τους ξέρετε όλους; Όλοι λοιπόν, οι TEDx bloggers σε μία σελίδα!

 

TEDxUniversityofMacedonia 2017  Blog team

Στάθης Παυλίδης 

Φοιτητής του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών σπουδών. Κύρια ασχολία, ωστόσο, το blogging σε διάφορες ιστοσελίδες. Παράλληλα, δηλώνω υπεύθυνα παθιασμένος με την μουσική, το κινηματογράφο και τον αθλητισμό. Θέματα με τα οποία καταπιάνομαι και στα άρθρα μου.

Ιωάννα Παραμανίδου 

Φοιτήτρια Φιλολογίας, εθελόντρια και ερασιτέχνης. Παίζει καθημερινά την αρτιμέλεια της κορώνα γράμματα κυκλοφορώντας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με ποδήλατο και όταν δεν βρίσκεται σε κάποια υπαρξιακή κρίση είναι ένας μικρός Ευτύχης Μπλέτσας.

 Φώτης Διλμπέρης

Φοιτητής Ιατρικής στην πόλη του έρωτα και της μπουγάτσας, λάτρης της φύσης και του υγρού στοιχείου. Ασυμβίβαστος και αληθινός. Γράφω σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου. Πιστεύω πως η ζωή είναι το άθροισμα των επιλογών μας και φροντίζω να την απολαμβάνω με μια όμορφη παρέα και ένα καλό κόκκινο κρασί.

Ειρήνη Καπαράκη

Σπουδάζει Ψυχολογία στο Α.Π.Θ και δηλώνει άκρως οργανωτική και δημιουργική. Στον ελεύθερο χρόνο της αν δεν την βρείτε σε κάποιο γήπεδο να κάνει γυμναστική, θα βρίσκεται στην παραλιακή έχοντας τέρμα στα ακουστικά Χατζηφραγκέτα ή Parov Stelar. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της party addicted και το αγαπημένο της ποτό είναι το gin&tonic. Αγαπημένη της εποχή είναι το καλοκαίρι που το περνάει σε παραλίες των Χανίων, απ ΄όπου κατάγεται.

Δήμητρα Ρέτζου

Αναποφάσιστη μέχρι ζαλάδας, μελλοντική manager, για εμένα μια μέρα χωρίς μουσική θα πάει χάλια. Αν θες να σου κάνω χάρη δώσε μου γλυκό, αν δεν μου δώσεις κατά πάσα πιθανότητα πάλι θα στην κάνω αλλά ας γλυκαθώ κι εγώ λίγο! Τελειομανής, λατρεύω ο,τι έχει σχέση με το Λονδίνο και την Ν.Υόρκη, τις γάτες και το μπλε της θάλασσας. Θα σου δώσω καλές συμβουλές, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι εγώ τις εφαρμόζω. Αγαπημένο quote: “Memento Vivere”.

 Αναστασία Καμινιώτη

Εμπιστευτείτε την εν δυνάμει φαρμακοποιό σας! Αν δεν την βρείτε στο Καυτατζόγλειο να (προσπαθεί να) κάνει προπόνηση στίβου, σίγουρα θα την βρείτε να γράφει για μόδα και ομορφιά στο blog της! Κρυφή της επιθυμία είναι να κάνει πολλά ταξίδια, αλλά, δυστυχώς… money makes the world go round!

Αννίτα Νιτσαίδου

Γεννήθηκε και μεγαλώνει στη Θεσσαλονίκη. Θύμα της καφεΐνης και του multi-tasking, λατρεύει το film noir και τον Ταραντίνο. Δε διαβάζει ποτέ οδηγίες χρήσης και δε φεύγει από το σπίτι χωρίς τα ακουστικά της. Α, σπουδάζει Αγγλική Φιλολογία στο ΑΠΘ.

 

Μαρκέλλα Ιωαννίδου (Blog Director)

Σπουδάζει Βαλκανιολογία και σ’ αυτό οφείλει τα υψηλά επίπεδα αυτογνωσίας. Αγαπάει τη φύση αφού εκεί μεγάλωσε, ενώ από πολύ μικρή νιώθει την ανάγκη να δημιουργεί, αφήνοντας το αποτύπωμα της  σε ό,τι κάνει. Λατρεύει τα ταξίδια αλλά αυτό που λατρεύει περισσότερο είναι η διαφορετικότητα των ανθρώπων. Αυτή ομορφαίνει καθετί δίπλα μας και μας οδηγεί σε νέες περιπέτειες στο δρόμο προς την σοφή “Ιθάκη”.

 

Web developer: Δανάη Πολυχρονιάδου


TEDxUniversityofMacedonia 2016  Blog team

Αγγελική Τσολακίδου, Αθηνά Κυριακού, Αντώνης Μαυρομανώλης, Μάγια Χουλέβα, Μαρία Ψαροδήμου, Στέλλα Καραγιάννη, Στέφανος Μπαχαράκης, Φανή Κραγιοπούλου, Γιώργος-Μιχάλης Παπαδόπουλος (Blog Director)

Web developers: Κοσμάς Τσιάκας, Κώστας Αλέξογλου

TEDxUniversityofMacedonia 2015  Blog contributors

 Αίγλη Ζησοπούλου, Αντωνία Ζωή Κάυκα, Αλέξανδρος Τσάτσος, Βασιλική Σουλτάνη, Ευάγγελος Ιατρού, Μαριάννα ΑσβεστοπούλουΣωτήρης Σάββας

Web developer: Αλέξανδρος Σπυρόπουλος