Έχετε αναρωτηθεί ποιοι βρίσκονται πίσω από το TEDxUniversityofMacedonia blog;

Σε κάθε κείμενό τους μπορείτε να δείτε τα προφίλ τους, όμως τους ξέρετε όλους;

Οι TEDx bloggers σε μία σελίδα (νέοι και παλιοί). Παρακαλώ γνωρίστε τους!

 

TEDxUniversityofMacedonia 2018 Blog team

 

 

Βαρβάρα Τζάμα

 

 

Φοιτήτρια Φαρμακευτικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Λάτρης του θεάτρου και της ποίησης, με αδιόρθωτο πάθος για γράψιμο.

                                       

 

 

 

 

Βίκυ Κελίδου

 

 

Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ & μουσικός/πιανίστρια. Αγαπώ τα musicals, τις παραστάσεις, τα βιβλία, τα ταξίδια. Η γνώση νέων πραγμάτων με κερδίζει, όμως η τέχνη μου προκαλεί τη μεγαλύτερη συγκίνηση.~

 

 

 

 

Μαρία Λίλο

 

 

Eίμαι τελειόφοιτη του τμήματος οικονομικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Τον τελευταίο χρόνο είχα την ευκαιρία να απασχοληθώ εθελοντικά σε οργανισμούς της σχολής μου. Με ενδιαφέρουν κλάδοι της χρηματοοικονομικής και του ευρωπαϊκού οικονομικού δικαίου.

 

 

 

 

Γεωργία Φωτιάδου

 

Σε ποιον αρέσει η γυμναστική και η θάλασσα; Σ’ εμένα πάντως σίγουρα όχι! Φοιτήτρια ιατρικής εδώ! Αγαπώ την έντεχνη μουσική και τα αστυνομικά μυθιστορήματα, καθώς και το να παίζω στην κιθάρα τα λίγα τραγούδια που ξέρω. Μου αρέσει να βλέπω ταινίες και να διαβάζω βιβλία με ιστορικό περιεχόμενο, κυρίως του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

 

 

 


 

Μάρθα Κωταΐδου (Content Manager)

Φοιτήτρια Πληροφορικής στο Αριστοτέλειο. Ενδιαφέροντα ο κινηματογράφος, η μουσική, τα βιβλία και τα ταξίδια. Κύριο μέσο έκφρασης το γράψιμο. Θέλω να πιστεύω πως όλα μεταβάλλονται και εξελίσσονται.

 

 

 

 

 

Web Developers: Δέσποινα Τσινούλη, Νίκος Γιαννόπουλος


 

TEDxUniversityofMacedonia 2018  Blog team

Αντώνης Κίτσιος, Γεωργία Φωτιάδου, Ευαγγελία Περγαντή, Μάρθα Κωταΐδου, Λίνα Τσίγγανα, Ραφαέλα Χασιώτη

Content Manager: Γωγώ Πελέκα

Web Developer: Στάθης Δημητριάδης


TEDxUniversityofMacedonia 2017  Blog team

Στάθης Παυλίδης, Ιωάννα ΠαραμανίδουΦώτης Διλμπέρης, Ειρήνη Καπαράκη, Δήμητρα Ρέτζου, Αναστασία Καμινιώτη, Αννίτα Νιτσαίδου, Μαρκέλλα Ιωαννίδου (Blog Director)

Web developer: Δανάη Πολυχρονιάδου


TEDxUniversityofMacedonia 2016  Blog team

Αγγελική Τσολακίδου, Αθηνά Κυριακού, Αντώνης Μαυρομανώλης, Μάγια Χουλέβα, Μαρία Ψαροδήμου, Στέλλα Καραγιάννη, Στέφανος Μπαχαράκης, Φανή Κραγιοπούλου, Γιώργος-Μιχάλης Παπαδόπουλος (Blog Director)

Web developers: Κοσμάς Τσιάκας, Κώστας Αλέξογλου


TEDxUniversityofMacedonia 2015  Blog contributors

 Αίγλη Ζησοπούλου, Αντωνία Ζωή Κάυκα, Αλέξανδρος Τσάτσος, Βασιλική Σουλτάνη, Ευάγγελος Ιατρού, Μαριάννα Ασβεστοπούλου (Marketing Director) , Σοφία Μουρατίδου (Marketing Director) , Σωτήρης Σάββας

Web developer: Αλέξανδρος Σπυρόπουλος

 

Close Menu