Τα outcomes του after event του TEDxUoM2018

Τα outcomes του after event του TEDxUoM2018

Το after event που λατρέψατε, που ακούσατε, που ποθήσατε, επέστρεψε! Πραγματοποιήθηκε, ακριβώς, ένα μήνα μετά το main event του TEDxUniversityOfMacedonia. Το ξέρουμε σας λείψαμε. Για αυτό, ήρθαμε ξανά για να δώσουμε μια πινελιά από X στην καθημερινότητα σας και αν ήσουν εκεί, ξέρεις ότι τα καταφέραμε.

Για όσους δεν παρευρέθηκαν, το after event μας έλαβε χώρα στο MOB στις 14 Δεκεμβρίου. Οι πόρτες του μαγαζιού άνοιξαν για το κοινό και τους εθελοντές μας στις 9.30. Γενική είσοδος, φυσικά, δεν υπήρχε και όχι μόνο αυτό αλλά μπορούσες να απολαύσεις το ποτό σου με έκπτωση!

Οι θιασώτες του TEDx περίμεναν με ενθουσιασμό την ώρα που θα συναντούσαν για άλλη μία φορά γνώριμα πρόσωπα με κοινά ενδιαφέροντα και που θα συνομιλούσαν για την κρυφή τους αγάπη το TEDx. Ένα X που έχει χαραχτεί στην μνήμη εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο και που μέλει να διαμορφώσει την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων και κυρίως εθελοντών στο μέλλον.

Τι συνέβη λοιπόν;

Το art team και οι εθελοντές μας έδωσαν για άλλη μία φορά την καλλιτεχνική τους πινελιά στο χώρο. Μπλουζάκια και badges διακοσμημένα στις σκάλες σε παρακινούσαν να αναβιώσεις όλη την ιστορία μας. Το κάθε σκαλί και ένας διαφορετικός χρόνος του TEDxUniversityofMacedonia. Παράλληλα, στην είσοδο του μαγαζιού, υπήρχε ένα banner με το όνομα της οργάνωσης. Οι εθελοντές που αγάπησαν το TEDx ήταν εκεί, υποδέχονταν τον κόσμο και προσπαθούσαν να ομορφύνουν το βράδυ των παρευρισκομένων. Στα δεξιά γίνονταν οι εγγραφές και εκεί μπορούσατε να παραλάβετε το κουπόνι σας μαζί με το αυτοκόλλητο της εκδήλωσης, καθώς επίσης και τα αυτοκόλλητα της Vodafone CU εμπνευσμένα από την ομάδα της φετινής διοργάνωσης.

Βαδίζοντας προς το εσωτερικό του μαγαζιού θα αντίκριζες την χριστουγεννιάτικη νότα που προσέδιδε στον μίνιμαλ σχεδιασμό του μαγαζιού μία cozy και ζεστή αίσθηση. Τα μικρά ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια που υπήρχαν σε συνδυασμό με την αφίσα φτιαγμένη από τα αυτοκόλλητα μας –ευγενικής δημιουργίας του art team- σου έδιναν την δυνατότητα να τραβήξεις εκπληκτικές φωτογραφίες με μία photo booth αισθητική.

Η οργανωτική και οι εθελοντές μας μιλούσαν με τον κόσμο. Ενημέρωναν ανθρώπους που δεν γνώριζαν για τον θεσμό αλλά και διασκέδαζαν στην τελευταία συνάντηση της φετινής διοργάνωσης του TEDxUoM2018.

Τι άλλο;

Guest πρόσωπα έκαναν την εμφάνιση τους. Ο παρουσιαστής μας, ο Ευθύμης Κάλφας ήταν εκεί. Μίλησε με τον κόσμο και προκάλεσε χαμόγελα με τα σχόλια του. Επιπλέον, κάποιοι από τους χορηγούς μας παρευρέθηκαν στο event μας.

Στο background μπορούσατε να παρακολουθήσετε ομιλίες της TED και να τις σχολιάσετε παρέα με τους υπόλοιπους θαυμαστές των ομιλιών. Ακόμα, στα μέσα της βραδιάς ανακοινώθηκε το όνομα του νέου μας curator. Με χορό, τραγούδι, ποτό, συζητήσεις και γέλια κύλησε το υπόλοιπο βράδυ και κάπως έτσι, έκλεισε αργά τα μεσάνυχτα το τελευταίο event μας.

Σας ευχαριστούμε όλους όσοι συμπορεύτηκαν και μας ακολούθησαν σε αυτήν την περιπέτεια που ονομάζεται TEDxUoM2018. Μην ξεχνάτε να μαθαίνετε τα νέα μας από τα social media μας. Ραντεβού του χρόνου στο επόμενο αυτή την φορά pre-event μας.

Από όλους εμάς να έχετε μια όμορφη και δημιουργική συνέχεια.

Evangelia Perganti

Ασύγκριτα παθιασμένη με την δημοσιογραφία και κυρίως, με την αρθρογραφία. Ερωτευμένη με τα στενάκια των πόλεων και λάτρης των κοκτέιλ. Ονειρεύομαι να ταξιδεύω τον κόσμο και να μεταδίδω, μέσω του γραπτού λόγου, τις εμπειρίες μου. Για αυτό, σπουδάζω και δημοσιογραφία άλλωστε.
Close Menu