Ανακαλύψτε μας στην ΔΕΘ και μπείτε στον μεγαλο διαγωνισμό

Ανακαλύψτε μας στην ΔΕΘ και μπείτε στον μεγαλο διαγωνισμό

 

Φέτος το TEDxUniversityofMacedonia βρίσκεται για πρώτη φορά στη Δ.Ε.Θ. Καθώς πρωταρχικός μας στόχος είναι η διάδοση καινοτόμων ιδεών που αξίζει να ακουστούν, η  80η επετειακή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης προάγοντας την καινοτομία και την εξωστρέφεια αποτελεί τον κατάλληλο χώρο για να φιλοξενήσει τις ιδέες και τον θεσμό του TED.

Πού θα μας βρείτε;

Ψάξτε, ανακαλύψτε το μεγάλο κόκκινο Χ μας που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο της Δ.Ε.Θ, ελάτε να μας γνωρίσετε και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας!

Πώς θα πάρετε μέρος;
 • Φωτογραφηθείτε με τους φίλους σας μπροστά από το μεγάλο κόκκινο Χ μας στην Δ.Ε.Θ
 • Μπείτε στον λογαριασμό σας στα social media που προτιμάτε (facebook, instagram ή twitter)
 • Ανεβάστε την φωτογραφία με την παρέα σας και στην περιγραφή προσθέστε το hashtag  #TEDxUoM15
 • Εναλλακτικά, εγγραφείτε στο newsletter μας στο stand μας δίπλα στο μεγάλο Χ
 • Μόλις μπήκατε στην κλήρωση για να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε το μεγάλο TEDx event μας στις 7 Νοεμβρίου 2015!

 

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο λοιπόν.. Οι πρώτες φωτογραφίες είναι ήδη online!

 

asdadasda

 

11994363_621568021319264_1112582053_n-1-1

O διαγωνισμός διαρκεί από τις  8 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:00, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο Χ μας στη Δ.Ε.Θ. την τελευταία μέρα του διαγωνισμού στις 20.00! Σας περιμένουμε όλους για να δούμε ποιοι θα είναι οι 2 μεγάλοι τυχεροί που θα εξασφαλίσουν δωρεάν την είσοδο τους στο μεγάλο event του Νοεμβρίου!

Καλή επιτυχία!

Όροι και προϋποθέσεις  συμμετοχής

 • Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους
 • Από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό εξαιρούνται τα μέλη της ομάδας του TEDxUniversityofMacedonia
 • Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει να καθιστούν την δημοσίευσή τους στα social media δημόσιο προκειμένου να καταχωρείται η συμμετοχή τους έγκυρα
 • Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 (και ώρα 18:00) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 (και ώρα 19:00).
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 20:00 μπροστά από το Χ μας στην Δ.Ε.Θ, από την οποία θα αναδειχθούν οι 2 νικητές του διαγωνισμού
 • Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω mail ή με την αποστολή προσωπικού μηνύματος στον λογαριασμό τους στα social media

TEDxUniversityofMacedonia

Το TEDxUniversityofMacedonia είναι ένας θεσμός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έχει ως σκοπό να προσφέρει βήμα σε ιδέες που αξίζει να ακουστούν και να αποτελέσει έναυσμα για αλλαγή και δράση σε όλη τη φοιτητική κοινότητα και ευρύτερα στο νεανικό κοινό της Θεσσαλονίκης.
Close Menu